Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:38:50 GMT

۱۰۰ هزار تن ترشی انار در اندیمشک تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۶۷۷۹۳

۱۰۰ هزار تن ترشی انار در اندیمشک تولید می‌شود

سید هدایت‌اله موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: شهرستان اندیمشک به واسطه خاک حاصل‌خیز و شرایط مناسب برای کشت انواع محصولات زراعتی و باغات از قطب‌های مهم تولید کشت محصولات کشاورزی در استان خوزستان محسوب می‌شود.

وی افزود: اندیمشک با باغات انار در بخش الوار گرمسیری و معرفی آن به شهروندان استان خوزستان و کشور به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری در شهرستان در ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار روستاها می‌تواند نقش مهم ایفا کرده و نقش رسانه‌ها در این ارتباط حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به لزوم ایجاد اشتغال و ظرفیت ایجاد اشتغال در صنایع تبدیلی گفت: باید از ظرفیت رسانه‌ها برای بیان استعداد و ظرفیت موجود شهرستان در تولید محصولات استفاده و بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی در حوزه صنایع کشاورزی تشویق و آشنا کرد.

موسوی بیان کرد: تولید محصول انار به دو شیوه متمرکز و پراکنده در شهرستان اندیمشک انجام که مهم‌ترین باغات انار با توجه به حجم تولید در محدوده بخش الوار گرمسیری است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی اندیمشک اظهار کرد: از هر یک هکتار باغات انار در شهرستان اندیمشک، پیش بینی برداشت دو هزار و ۵۰۰ کیلو گرم میوه انار انجام می‌شود.

وی افزود: از هر یک هکتار باغ انار ۶۰۰ کیلو گرم ترشی انار (دونه انار) برداشت و پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن ترشی انار در اندیمشک با توجه به نظر کارشناسان مجموعه جهاد کشاورزی اندیمشک ارزیابی شده است.

موسوی با اشاره به تولید بیش از چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم انار در باغات انار شهرستان اندیمشک اظهار کرد: محصول باغات انار اندیمشک در بازار شهرهای اندیمشک، بیدروبه، دزفول و خرم اباد عرضه و بفروش می‌رسد.

موسوی با بیان لزوم تغییر شیوه کشاورزی سنتی و شیوه‌های نوین آبیاری گفت: اجرای ۲۵ طرح آبیاری به روش‌های نوین با اختصاص ۵۵ میلیارد ریال بخشی از این طرح‌ها است ضمن اینکه برای اجرای طرح‌های آبیاری تحت فشار هیچ‌گونه محدودیتی نداریم.

وی افزود: از ابتدای سال بیش از ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز و کارشناسان آماده همکاری و راهنمایی کشاورزان برای اجرای طرح‌های نوین آبیاری بوده و در این ارتباط هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 4417869

منبع: مهر

کلیدواژه: انار شهرستان اندیمشک کشاورزی خوزستان بوشهر کرمانشاه هفته دفاع مقدس خبرگزاری مهر ماه محرم گرگان مشهد شیراز حمله تروریستی اهواز رژه نیروهای مسلح شهرکرد عاشورا دفاع مقدس جنگ تحمیلی خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری